Përfitimet e QKUK-së nga laurat digjitale, për një muaj mbi 30 mijë euro të hyra

Afro 30 mijë euro në muaj përfiton Qendra Klinike Universitare e Kosovës vetëm nga laura digjitale që gjendet në hyrje të këtij institucioni.

Ndërsa, gjithë vitin e kaluar QKUK-ja ka përfituar mbi 360 mijë euro të hyra, ka bërë të ditur Shefi i sektorit për Buxhet dhe Financa në QKUK, Sherif Bytyqi.

“QKUK ka realizuar te hyra nga laurat gjatë vitit 2022 në shumë prej 360.199.00€. Të hyrat gjatë një muaji ka përfituar si shuma të barabarta shembull në muajin Gusht 2022 në shumën prej 29.613.00€. Kategoritë që lirohen kryesisht janë ato të diagnozave dhe ato të lirimeve si veteranët, përfituesit e ndihmave sociale, kerret zyrtare si policia ndihma e shpejt e të tjerë”, tha Bytyqi.

Megjithatë, qytetarët të cilët frekuentojnë këtë qendër për trajtime mjekësore, e për ndonjë vizitë te familjarët e tyre të hospitalizuar, thonë se ka raste kur nuk iu ofrohet kuponi fiskal nga punëtorët përgjegjës.

Ndryshe, në muajin gusht të vitit 2020, SHSKUK-ja kishte hequr përkohësisht tarifat për hyrje me vetura në QKUK, për shkak të pandemisë COVID-19. /atvlive.tv

Klikoni KËTU për t’u bërë pjesë e kanalit zyrtar të ATVLIVE.TV në Viber.

Bëni Subscribe në kanalin zyrtar të ATV-së në YouTube – Kliko KËTU

LAJME TË TJERA

spot_img

PUBLIKUAR SË FUNDI

26 vjet nga masakra në Lybeniq

spot_imgspot_img
spot_img

LAJME TË TJERA