18.4 C
Pristina
E shtunë, 13 Korrik, 2024
spot_img

Kundërshtohet Projektligji për KPM-në, komuniteti i gazetarëve shpreson të shpallet antikushtetues

Licencimi dhe monitorimi i mediave online, gjoba deri në 40 mijë euro e kalimi nga funksionimi si organizata...

Krahasuar me shtimin natyror, Kosova ka rreth 356 mijë banorë më pak, nga viti 2011

Të dhënat preliminare të regjistrimit të popullsisë, tregojnë se në Kosovë jetojnë 1 milion e 586 mijë e...

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka hapur tender për furnizim me 3 mijë pula për Burgun e Dubravës, për to kujdesen të burgosurit

Fillimisht përkujdeset që shpezët të kenë ushqim. Në këto ditë të nxehta, rëndësi të madhe i kushton edhe sasisë së ujit. Në fund, Nazmi Ejupi, i cili vuan dënimin...

Pas mbylljes së komunave paralele serbe dyshohet se shërbimet administrative po ofrohen në disa lokale të gastronomisë

Gjashtë muaj pasi u mbyllën, katër objektet e komunave paralele serbe në Vranisht të Dragashit, Gorazhdec të Pejës, Osojan të Istogut dhe Videjë të Klinës janë jashtë funksionit. Por...

Kundërshtohet Projektligji për KPM-në, komuniteti i gazetarëve shpreson të shpallet antikushtetues

Licencimi dhe monitorimi i mediave online, gjoba deri në 40 mijë euro e kalimi nga funksionimi si organizata...

Krahasuar me shtimin natyror, Kosova ka rreth 356 mijë banorë më pak, nga viti 2011

Të dhënat preliminare të regjistrimit të popullsisë, tregojnë se në Kosovë jetojnë 1 milion e 586 mijë e...
spot_img

RAPORTO NGJARJE

Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë, do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i ATV pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre.

PUBLIKUAR SË FUNDI

spot_imgspot_img