14.3 C
Pristina
Monday

LIBERO

me Resul Sinanin

LIBERO është emision i mbrëmjes, i formatit talk show. Ashtu si kuptimi i emrit, që do të thotë LIRI, emisioni do të frymojë liri në qasjen dhe trajtimin e temave, në përzgjedhjen e të ftuarve, në shprehjen e ideve, qëndrimeve dhe bindjeve në raport me fenomenet shoqërore. LIBERO do të transmetohet dy herë në javë, të hënën dhe të premten prej orës 20:30.

Në të dy ditët do të vijë në formate të ndryshme. Të hënën do të ketë format debati rreth temave nga fusha të ndryshme, por duke iu ikur temave të forta për ngjarjet e ditës, kurse të premten do të jetë një talk show ku personazhet e spikatura nga jeta publike me rrëfimet, eksperiencat dhe qëndrimet e tyre do të jenë në qendër të vëmendjes.

Orkestra e ATV, do të jetë pjesë e emisionit dhe me performancat e saj do ta begatojë artistikisht emisionin LIBERO.

Video thumbnail
Sa kilometra në orë kanë vozitur makinën më së shpejti fytyrat publike
17:54
Video thumbnail
“I bëra regjisorët e famshëm, e më pas me harruan”, habitë aktorja Shota Baraliu
01:26
Video thumbnail
“Për kungja”, e mbajnë mend të ftuarit, Shpend Ahmetin
01:46
Video thumbnail
2021, vit i zgjedhjeve parlamentare dhe lokale në Kosovë
02:35
Video thumbnail
Përse është tërhequr nga politika, zbulon të pathënat Flamur Shala
03:19
Video thumbnail
Këso trupi duhet të ketë një mashkull ideal për misin Songyl Meniqi
01:45
Video thumbnail
Emocionuese, Flamur Shala: Gjaku i dëshmorëve dëshmoi se pa një qëndresë, nuk mund të ketë liri ky
05:42
Video thumbnail
Cila pyetje ishte ajo që nuk u përgjigj deputetja Jeta Statovci
01:00
Video thumbnail
Albatrit Muçiqi dhe Shota Baraliu sfidojnë njëri tjetrin në gjetjen e fjalëve përmes kufjeve
05:10
Video thumbnail
Aktorja Shota Baraliu zbulon se si përfundoi duke fjetur në stallë të kuajve
05:48
Video thumbnail
A ka punuar sa duhet Shpend Ahmeti, befasojnë me përgjigje qytetarët
03:16
Video thumbnail
A e përdoren famën fytyrat publike, për t’i ikur gjobës për mbajtjen e maskës
11:44
Video thumbnail
LIBERO me Resul Sinanin – 17.09.2021 ATV
02:12:02
Video thumbnail
A e përdoren famën fytyrat publike, për t’i ikur gjobës për mbajtjen e maskës
11:44
Video thumbnail
Emocionuese, Flamur Shala - Gjaku i dëshmorëve dëshmoi se pa qëndresë, nuk mund të ketë liri ky vend
05:42
Video thumbnail
Albatrit Muqiqi - 200 dite
03:12
Video thumbnail
Pasionet - Si u bë pjesë e serialit “Çka ka Shpija”, zbulon misi Songyl Meniqi
04:18
Video thumbnail
Përballë të ftuarve - Albatrit Muçiqi sfidohet nga pyetjet e mysafirëve, zbulon shumëçka
08:55
Video thumbnail
Komento Foton - Angela Merkel do të kujtohet si “zonja e hekurt” e cila do të mbahet mend gjatë
17:54

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE