18.1 C
Pristina
Saturday

Direkt

me Drin Ejupin

“Direkt” është emision informativ i pasdites me Drin Ejupin Ky format me diskutime dhe kronika e sjell aktualitetin ditor nga fusha të ndryshme, me theks të veçantë nga politika, por dhe nga ekonomia, drejtësia, shëndetësia, sporti e kultura. Emri “Direkt” përcjell edhe konceptin e emisionit, i cili është LIVE, jo vetëm në studio, por edhe nga terreni kudo, me ngjarjet në zhvillim.

Video thumbnail
Havolli: Bordi duhet të tregoj për pasojat nga tërheqja e trustit
03:46
Video thumbnail
Havolli: Duhet të hapen investimet kapitale
02:26
Video thumbnail
Ymer Havolli ngre shqetësimin, ‘’Me tërheqjen e parave, qytetarët mbesin pa pensione’’
05:01
Video thumbnail
Havolli vë në pikëpyetje mundësinë e ri-mbursimit për mjetet e TRUSTIT, e konsideron problematike
04:11
Video thumbnail
600 milionë euro po synohet të tërhiqen menjëherë, TRUSTI do të shkatërrohet
05:31
Video thumbnail
Hamidi kundërshton Havollin: Bashkë me Isa Mustafën janë pensionistët më të pasur të Kosovës
02:01
Video thumbnail
Me 100 euro i blen vetëm 20 litra vaj e 20 bukë, Muja s’ka nevojë për tërheqje por qytetarët po
02:35
Video thumbnail
Pozhari: Po na trajtojnë sikur s'e kuptojmë rëndësinë e trustit
04:26
Video thumbnail
‘’Kur do t’kthehet, kur do t’kthehet, u bënë merak sikur të ishte shku Kurti në ushtri’’
03:16
Video thumbnail
3 javë me qëndru jashtë vendit pa një punë serioze ska ndodhë ndonjëherë prej zyrtarëve të Kosovës
03:11
Video thumbnail
Direkt me Drin Ejupin - 27.05.2022 ATV
01:17:32
Video thumbnail
Lushtaku e quan Kurtin ‘’hipokrit’’, vizita e tij e kotë në SHBA
03:26
Video thumbnail
Lushtaku i PDK-së thotë se me shtesat e 100 eurove Qeveria s'i zgjidhë problemet e qytetarëve
03:56
Video thumbnail
‘’ZRRE-ja të jep dorëheqje në dakik të parë, Apeli e ka treguar qartazi që ka pasur mashtrim''
03:51
Video thumbnail
Qeveria ‘’veshët në lesh’’, për keqardhje mos reagimi edhe pas njoftimit për krizën në energji
03:41
Video thumbnail
Direkt me Drin Ejupin - 26.05.2022 ATV
01:07:28
Video thumbnail
Direkt me Drin Ejupin - 25.05.2022 ATV
01:09:59
Video thumbnail
Direkt me Drin Ejupin - 24.05.2022 ATV
01:07:38
Video thumbnail
DIREKT - 23.05.2022 ATV
01:03:57
Video thumbnail
DIREKT - 20.05.2022 ATV
01:07:22
Video thumbnail
Deliu: Jeta e qytetarit është e rënduar shkak i ZRRE-së
04:46
Video thumbnail
Shabani: ZRRE-ja e qeveria duhet të japin llogari për tarifat
04:41
Video thumbnail
Deliu: ZRRE-ja po vazhdon të heshtë
05:40
Video thumbnail
DIREKT - 19.05.2022 ATV
01:13:24

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE