14.3 C
Pristina
Monday

Alarm

me Pranvera Osdautaj dhe Ardi Zhutën

Alarm është emisioni i mëngjesit në ATV, me Pranvera Osdautajn dhe Ardi Zhutën. Ky emision përfshin një audiencë të të gjitha moshave dhe prek të gjitha shtresat e shoqërisë. Trajton tema aktuale, rrëfime, personazhe, biseda në studio, e lidhje direkte gjithandej Kosovës. Informimi dhe energjia pozitive janë pikat kryesore që e karakterizojnë mëngjesin në ATV.

Video thumbnail
Emisioni i mëngjesit Alarm - 20.09.2021 ATV
00:00
Video thumbnail
Zhegra, fshati të cilit po i kthehen banorët e dikurshëm
06:11
Video thumbnail
Periudha e turshive, shitësi thotë se ka shumë blerës: Çmimi është rritur,por njerëzit sërish blejnë
01:02
Video thumbnail
"Shpërthen shitësi": Punoj në tregun e faqeve të zeza, nuk investojnë, kërkoj dorëheqjen e hajnave
02:40
Video thumbnail
Kango Jumps është sporti që kanë gjetur veten këto gra nga Mitrovica
04:07
Video thumbnail
Ushtrimet Kango Jumps të përshtatshme për secilën moshë!
21:35
Video thumbnail
Sezoni i turshive, a janë qytetarët e interesuar të blejnë speca!
18:20
Video thumbnail
Emisioni i mëngjesit Alarm - 17.09.2021 ATV
01:48:55
Video thumbnail
Me çfarë mburreni si qytetarë të Suharekës!
09:11
Video thumbnail
Historia e vërtet e tre shokëve dhe fotografia në veturë që u bë virale!
20:25
Video thumbnail
Emisioni i mëngjesit Alarm - 16.09.2021 ATV
01:46:46
Video thumbnail
Ardian Hoxha, brezi i sipërmarrësve të rinj në Kosovë!
31:36
Video thumbnail
Ecuria e aktiviteteve të festivalit REMUSICA
11:06
Video thumbnail
Kriptovalutat në Kosovë, vlera e tyre!
14:40
Video thumbnail
Emisioni i mëngjesit Alarm - 15.09.2021 ATV
01:52:51
Video thumbnail
Sporti i shigjetarisë në Kosovë, a ka interesim?
31:41
Video thumbnail
Gjuajtja me shigjetë direkt në ALARM!
08:56
Video thumbnail
Sfidat më të cilat përballen fëmijët me aftësi të veçanta në shkolla publike!
19:41
Video thumbnail
"Mos shko ti me lagë shpuzën se derisa shkon ti, kryhet ora", këto fjalë më kanë bërë të ndihem keq
02:26
Video thumbnail
Emisioni i mëngjesit Alarm - 14.09.2021 ATV
01:54:37
Video thumbnail
Elbenita Kajtazi, kthimi në ReMusica dhe sukseset e fundit
25:20
Video thumbnail
Vendi ku çiftet e reja mësojnë vallëzimin për dasmë
08:47
Video thumbnail
Emisioni i mëngjesit Alarm - 13.09.2021 ATV
01:54:20
Video thumbnail
Mësuesit këndojnë "Në bankat shkollore moj mike", në një version pak më ndryshe 🤣🤣
03:26
Video thumbnail
77 vjeçari nga Gjilani shpërndau qumësht për 40 vjet me biçikletë
04:31

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE