21 C
Pristina
E premte, 21 Qershor, 2024

atvAdmin

ATV është projekt medial i themeluar nga “Media Invest”. Me një ekip të dëshmuar në fushën e medias, me skemë programore shumë dimensionale, ATV do të kultivojë standarde të larta profesionale, duke raportuar nga Kosova, rajoni dhe bota.

Paranthropus mund të ketë përdorur vegla guri më herët se Homo erectus

Një grup veglash guri të gjetura në Kenia janë më të vjetrat e këtij lloji dhe një nga më të vjetrat që dihet se...

Si ta kuptoni kur duhet (ose jo) të hiqni dhëmballët e pjekurisë

Nëse ende nuk e keni përjetuar dhimbjen që shoqëron heqjen e dhëmballëve të pjekurisë, dy janë alternativat pasi të lexoni këtë artikull: ose nuk...

Minierat më të mëdha të arit në botë

Ari është padyshim një nga burimet natyrore më të rëndësishme në botë, një strehë e sigurt dhe një nga metalet më të rralla. Rëndësia...
spot_img