14.3 C
Pristina
Monday

Veç Kesh

me Xhejlane Tërbunja

“Veç kesh” është emision argëtues dhe relaksues, i udhëhequr nga Xheki. Ky emision ka për qëllim të sjellë nëpër shtëpitë e të gjithëve energji të mirë dhe pozitive, duke qenë bashkë për më shumë se 90 minuta. Kryesisht do të jetë një format, që do të rrjedhë natyrshëm, me të ftuar, të cilët do të tregojnë një anë të tyre pozitive, nëpërmjet bisedave, barsoletave dhe lojërave që do të zhvillohen në studio. Në këtë emision do të ketë edhe performanca artistike, të shoqëruara nga bendi i ATV-së.

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE