1.5 C
Republic of Kosovo
Saturday, February 4, 2023

Vdiq aktorja e njohur italiane Gina Lollobrigida

Aktorja e njohur italiane Gina Lollobrigida është ndarë nga jeta në moshën 95-vjeçare, raporton Ansa.

Ajo u bë e famshme në vitet 1950 si një seks simbol mesdhetar dhe më vonë punoi si fotoreporter dhe skulptor pasi u largua nga bota e filmit.

Disa nga filmat e saj më të shquar janë: “Bread, Love and Dreams”, “The King, the Queen and the Servant”, “Cervantes”, “Trapeze”, “The Imperial Venus”, “The Hunchback of Notre Dame”.

publikuar së fundi
LAJME TË TJERA