Studio A

me Adelina Hasanin

Rrëfime të padëgjuara më parë, sakrifica që ia vlejtën, personazhe të cilave shoqëria nuk u dha vlerë e nuk i përkrahu, vende të pavizituara prej kohësh, tradita të harruara shqiptare, si dhe njohje dhe miqësi të reja do të zënë vend në emisionin e pasdites në ATV.

Bisedat e muzika live në studio do ta plotësojnë 90-minutëshin e këtij formati.

Video thumbnail
Elbenita Kajtazi shkëlqen në "Cardiff singer of the world"
12:00
Video thumbnail
Çifti që e la Amerikën për të jetuar në Kosovë - ATV
27:40
Video thumbnail
"Asgjë sikur dielli" me koncert në Tiranë - ATV
10:46
Video thumbnail
Studio A me Adelina Hasanin - 17.06.2021 ATV
01:24:45
Video thumbnail
Film "Diptik" te publiku kosovar, përmes ekranit të ATV-së
23:31
Video thumbnail
"Pa vend", në garë për "Palmën e artë" në Kanë - ATV
13:45
Video thumbnail
Kurs për nënat shtatzëna dhe lehonat - ATV
10:50
Video thumbnail
21 ditë për trup, mendje dhe shpirt të shëndoshë - ATV
13:11
Video thumbnail
Shqiptari, kampion i Kartingut në Beograd
04:54
Video thumbnail
Studio A me Adelina Hasanin - 16.06.2021
01:25:51
Video thumbnail
"Eja n"Sharr fest", festival për promovimin e ushqimit tradicional - ATV
06:55
Video thumbnail
Fjala nënë të zëvendësohet me prindi 1 ose 2, kërkesë e keqkuptuar nga Masa - ATV
13:16
Video thumbnail
Të enjten premiera e shfaqjes "Tri mendje në ankand" - ATV
18:16
Video thumbnail
"Mushkonjat dhe Princi", premierë në teatrin "Faruk Begolli" në AAB & Art Image - ATV
13:55
Video thumbnail
Kjo është gruaja që u shpërngul në Kosovë për shkak të fesë - ATV
05:06
Video thumbnail
Studio A me Adelina Hasanin - 15.06.2021 - ATV
01:29:12
Video thumbnail
9-vjeçarja që po konsiderohet Celine Dioni e ardhshme - ATV
09:16
Video thumbnail
Misbah & Friends, pjesë e festivalit Elmaestro - ATV
18:31
Video thumbnail
Marketingu në rrjete sociale - ATV
17:35
Video thumbnail
Hapet muzeu i dëshmorëve në Prizren - ATV
16:40
Video thumbnail
'Kosova', thirrje e një Kombi të shtypur - ATV
04:48
Video thumbnail
Studio A me Adelina Hasanin - 14.06.2021 - ATV
01:27:46
Video thumbnail
Ekskluzive, Nora Gjakova flet se si mundi serben Merica Perisic - ATV
13:53
Video thumbnail
Presidentja dhe bizneset në Estoni - ATV
12:36
Video thumbnail
Deputetja e LDK-së Rrezarta Krasniqi, flet për herë të parë për jetën e saj personale dhe politike
13:45

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE