9.4 C
Pristina
Sunday

Vrau nënën e tij, aktori i njohur dënohet me burgim të përjetshëm

Aktori Ryan Grantham është dënuar me burgim të përjetshëm pasi u deklarua fajtor për vrasjen e nënës së tij, Barbara Waite, në vitin 2020. 24-vjeçari, i cili luajti Jeffery Augustine në dramë “Riverdale”, u dënua të mërkurën në Gjykatën Supreme të Kolumbisë Britanike në Vankuver.

Aktori Ryan Grantham është dënuar me burgim të përjetshëm pasi u deklarua fajtor për vrasjen e nënës së tij, Barbara Waite, në vitin 2020. 24-vjeçari, i cili luajti Jeffery Augustine në dramë “Riverdale”, u dënua të mërkurën në Gjykatën Supreme të Kolumbisë Britanike në Vankuver.

Ai u deklarua fajtor për vrasje të shkallës së dytë, pasi fillimisht ishte akuzuar për vrasje të shkallës së parë. Grantham pranoi se kishte qëlluar nënën e tij në pjesën e pasme të kokës ndërsa ajo luante piano në shtëpinë e tyre. Ai gjithashtu donte të vriste kryeministrin kanadez Justin Trudeau.

Aktori kanadez filmoi trupin e nënës së tij duke thënë: “Unë e qëllova atë në pjesën e pasme të kokës.” Ai udhëtoi afërsisht 200 kilometra në lindje deri në qytetin Hope, përpara se të kthehej dhe të shkonte në një stacion policie në Vankuver, ku i tha një oficeri: “Unë vrava nënën time”.

spot_imgspot_img

LAJME TË TJERA

PUBLIKUAR SË FUNDMI
NGJARJE TË TJERA