4.5 C
Republic of Kosovo
Saturday, February 4, 2023

Pacolli dhuron pagën vjetore për të prekurit nga vërshimet, fton deputetët t’i bashkohen

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Pacolli ka kërkuar edhe nga deputetët tjerë që të dhurojnë pagën e muajit janar.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Behxhet Pacolli ka njoftuar se ka dhuruar pagën e tij vjetore si ndihmë për të prekurit nga vërshimet.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Pacolli ka kërkuar edhe nga deputetët tjerë që të dhurojnë pagën e muajit janar.

Ky është njoftimi i Pacollit:

Po e jap pagen vjetore per dëmet nga vërshimet, ftoj kolegët në qeveri dhe kuvend ta ndajnë pagën e janarit
———
Falënderoj të gjithë miqtë e mi dhe qytetarët e vullnetit të mirë që vazhdojnë të mbështesin fondin
“Vërshimet e Janarit 23″
Ju lutem edhe njëherë, vazhdoni te ndihmoni !
Dergone kontributin e juaj!
Banka Ekonomike Prishtinë
Llogaria:
XK
514010000009129490
Swift: EKOMXKPR XXX
Emërtimi:
“Vërshimet e Janarit 23″
U gëzova që pashë kolegët deputet dhe ministrat që po vizitojnë dhe po solidarizohen me të prekurit.
Nga kjo kam vendosur që, pos tjerash edhe paga ime vjetore e deputetit t’i kushtohet ketij fondi per sanimin e dameve te vershimeve.
Ne kete rast ftoj të gjithë kolegët deputet dhe ministrat që të ndajnë pagën e muajit janar për të gjithë të prekurit.
Kjo është forma e duhur që ne si përfaqësues të popullit të jemi pranë qytetarëve tanë të prekur.
E mirëpres mbështetjen e të gjithëve dhe ju jam mirënjohës.
publikuar së fundi
LAJME TË TJERA