15.5 C
Republic of Kosovo
Friday, March 31, 2023

Miqtë e Luizit befasojnë me përgjigje, Joni dhe Mario zbulojnë shumë të pathëna rreth tij

Joni dhe Mario, dy miqtë e Luiz Ejlit, për emisionin” Studio A” në ATV kanë zbuluar shumë të pathëna për personazhin më të popullarizuar të Big Borother VIP Albania, transmeton atvlive.tv.

Me pjesën më të madhe, përveç pjesës së lojës të cilën ai do me e ruajt për vete, është po ai Luizi që e njohim ne. Luizi i vërtetë po atë energji e ka, nuk ndalon kurrë, pra paraqitet shumë origjinal aty. Me Jonin e këna biseduar se si do të mund t’i ndodhte atij po mos të ishte origjinal. Normal, një ditë ruhesh, ditën e dytë nga njëherë harron, ditën e tretë fillon e harron komplet. Pra, atij i ka rezultu vetja e vet që është shumë simpatike”, thotë Mario.

Në videon më poshtë e gjeni rrëfimin e plotë të dy miqve të afërt të Luizit:

publikuar së fundi
LAJME TË TJERA