-5.4 C
Pristina
Tuesday

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga Prokuroria Themelore e Ferizajt, i njëjti është larguar përkohësisht nga puna, konform legjislacionit në fuqi.

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga Prokuroria Themelore e Ferizajt, i njëjti është larguar përkohësisht nga puna, konform legjislacionit në fuqi.

Sipas njofitmit, detyrat dhe përgjegjësitë e drejtorit të Spitalit në Ferizaj do t’i kryejë drejtori mjekësor i spitalit.

REKLAMËspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img