-5.4 C
Pristina
Tuesday

Nis operacioni më i madh i eksportit detar të Shqipërisë

Kryeministri, Edi Rama, bën të ditur se nis sot operacioni më i madh i eksportit detar të Shqipërisë, i cili e përfshin edhe Japoninë në hartën e eksporteve shqiptare.

Kryeministri, Edi Rama, bën të ditur se nis sot operacioni më i madh i eksportit detar të Shqipërisë, i cili e përfshin edhe Japoninë në hartën e eksporteve shqiptare, shkruan EkonomiaOnline.

Që nga tre vende në vitin 2013, sot ka plot 27 destinacione”, shkruan Rama në Facebook.

Sipas tij, industria shqiptare e peshkimit tanimë është një industri konkuruese në tregun ndërkombëtar.

Dhe pas pesëfishimit të eksporteve të saj në dy mandatet e para, synojmë dyfishimin në Mandatin e Tretë”, shkruan Rama

REKLAMËspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img