26.7 C
Pristina
Saturday

Podujevë, 6 familje në nevojë strehohen në Lagjen e Dëshmorëve

Kryetari i Podujevës Shpejtim Bulliqi ka bërë të ditur se në vazhdën e projekteve për strehimin e familjeve skamnore, sot kanë dhuruar çelësat e shtëpive për gjashtë familjet përfituese me gjendje të rëndë sociale në Lagjen e Dëshmorëve.

Kryetari i Podujevës Shpejtim Bulliqi ka bërë të ditur se në vazhdën e projekteve për strehimin e familjeve skamnore, sot kanë dhuruar çelësat e shtëpive për gjashtë familjet përfituese me gjendje të rëndë sociale në Lagjen e Dëshmorëve.

AI ka thënë se zgjidhja e çështjes së banimit për familjet skamnore mbetet prioritet në politikat sociale.

“Ky projekt është realizuar nga buxheti i komunës dhe në këtë lagje deri tash janë strehuar 112 familje”, shkruan Bulliqi në Facebook.

REKLAMËspot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img