20.6 C
Pristina
Thursday

Më shumë se 100 fëmijë morën pjesë në festivalin e volejbollit për fëmijë

Në festivalin e volejbollit për fëmijë të organizuar nga Federata e Volejbollit të Kosovës (FVK), në kuadër të projektit të Federatës Evropiane të Volejbollit "CEV School Project" në qytetin e Gjakovës, kanë marrë pjesë më shumë se 100 fëmijë nga shkollat e volejbollit Theranda, Vëllaznimi dhe Feronikeli.

Në festivalin e volejbollit për fëmijë të organizuar nga Federata e Volejbollit të Kosovës (FVK), në kuadër të projektit të Federatës Evropiane të Volejbollit “CEV School Project” në qytetin e Gjakovës, kanë marrë pjesë më shumë se 100 fëmijë nga shkollat e volejbollit Theranda, Vëllaznimi dhe Feronikeli.

Më shumë se 100 pjesëmarrësit garuan mes vete duke u miksuar, e duke zhvilluar aftësitë sportive dhe kompetitive në sportin e volejbollit,

Ky projekt ka për qëllim zhvillimin dhe masovizimin e volejbollit nëpër shkolla, derisa do të vazhdojë edhe nëpër qytetet tjera të Kosovës gjatë javëve në vijim.

spot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
NGJARJE TË TJERA
spot_img