Me 70 vota pro emërohen anëtarët e Komisionit për Jurisprudencë

spot_img

Nga 89 deputetë të pranishëm, 70 votuan pro emërimit të anëtarëve për dhënien e promovimit të jurisprudencës, përkundër kërkesave të opozitës që të tërhiqet ky propozim.

Në këtë përbërje anëtarë u zgjodhën:

Albert Zogaj, kryetar i komisionit, pyetës për lëndën e drejtave civile,

Drita Rexhaj zv,kryetare e komisionit,

Valbona Disha-Haxhosaj, anëtare e komisionit,

Afrim Shala, zv,anëtar i komisionit,

Zenel Leku, anëtar i komisioni, pyetës i lëndës e drejta tregtare

Edije Sezairi, anëtare,

Halile Reka, anëtare, pyetse e lëndes e drejta kushtetuese,

Bajram Miftari, zv,anëtar

Hajriz Hoti anëtar i komisionit pyetës e drejta e punës dhe e drejta administrative dhe

Nenad Lasiq, zv,anëtar

Ndërkohë që Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë deri në ora 16:00./ATVLIVE

DUHET TË LEXONI

spot_img