15.4 C
Pristina
Friday

Lulzim Kabashi tregon cilat janë top tri prioritet e tij në rast se bëhet kryetar i Prizrenit

Zhvillimin ekonomik, rregullimin e infrastrukturës dhe transparencën, Kabashi i sheh si top tri prioritetet në të cilat do të fokusohet.

Lulzim Kabashi, kandidat për kryetar të komunës së Prizrenit nga radhët e AAK-së ka folur për prioritet që ka në plan t’i vejë në zbatim në rast se do të udhëheqë me këtë komunë.

Zhvillimin ekonomik, rregullimin e infrastrukturës dhe transparencën, Kabashi i sheh si top tri prioritetet në të cilat do të fokusohet.

“Zhvillimi ekonomik, infrastruktura dhe transparenca në komunën e Prizrenit janë tri prioritet e mia,” – ka thënë ai në CONTEXT të ATV-së.

Kabashi ka folur edhe për funksionalizimin e zonave industriale në Prizren.

“Duhet funksionalizimi. Prizreni i ka të provuara dy zona industriale, njëra është gati e përfunduar dhe tjetra është vetëm plani detal urbanistik i përfunduar por nuk ka filluar investimet, përveç një operatori ekonomik,” – është shprehur ai.

Gjithashtu, Kabashi ka shtuar se duhet të bëhet një rivitalizim i gjithë zonës turistike në Prizren./ATV LIVE/

Për më shumë ndiqeni emisionin e plotë:

REKLAMËspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img