Kuvendi shkon në pauzë deri në ora 16:00

spot_img

Pas emërimit të anëtarëve të Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës, deputetët e Kuvendit kanë shkuar në pauzë deri në ora 16:00.

Kuvendi pritet të zgjedh Komisionerin të Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Pas kësaj pritet të debatojnë në lidhje me Propozim-rezoluta nga debati parlamentar për situatën ekonomike si pasojë e pandemisë Covid-19./ATVLIVE

DUHET TË LEXONI

spot_img