4.8 C
Pristina
Friday

KRU “Gjakova”mban takimin mujor të Progresit të Asistencës Teknike mbi Projektin e financuar nga WBIF

Është mbajtur takimi i rradhës për monitorimin e progresit të Asistencës Teknike, financuar nga WBIF për realizimin e projektit “Ndërrimi i gypave të azbestit, instalimi i ujëmatësve të mençur, dhe kanalizimi fekalë” për rrjetin e Ujësjellësit KRU “Gjakova” SH.A.

Është mbajtur takimi i rradhës për monitorimin e progresit të Asistencës Teknike, financuar nga WBIF për realizimin e projektit “Ndërrimi i gypave të azbestit, instalimi i ujëmatësve të mençur, dhe kanalizimi fekalë” për rrjetin e Ujësjellësit KRU “Gjakova” SH.A.

Të pranishëm në këtë takim ishin përfaqësues nga Firma Konsulente COWI, përfaqësues të IFI-së, përfaqësues nga Qeveria e Republikës së Kosovës, të cilët në bashkëpunim me U.D. Kryeshef Ekzekutiv Visar Hasi si dhe menaxhmentin e lartë të Ujësjellësit KRU “ u dakorduan për hapat e radhës në realizimin e këtij projekti.

Njoftimi i plotë:

Takimi mujor i Progresit të Asistencës Teknike mbi Projektin e financuar nga WBIF.
Është mbajtur takimi i rradhës për monitorimin e progresit të Asistencës Teknike, financuar nga WBIF për realizimin e projektit “Ndërrimi i gypave të azbestit, instalimi i ujëmatësve të mençur, dhe kanalizimi fekalë” për rrjetin e Ujësjellësit KRU “Gjakova” SH.A.
Të pranishëm në takim ishin përfaqësues nga Firma Konsulente COWI, përfaqësues të IFI-së, përfaqësues nga Qeveria e Republikës së Kosovës, të cilët në bashkëpunim me U.D. Kryeshef Ekzekutiv Visar Hasi si dhe menaxhmentin e lartë të Ujësjellësit KRU “Gjakova”, u dakorduan për hapat e radhës në realizimin e këtij projekti!

REKLAMËspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img