Gashi: Nuk e keni njoftuar kryeministrin Hoti, ai ka ardhur për shkak të vullnetit të mirë

spot_img

Arben Gashi, shef i grupit parlamentar të LDK-së ka thënë se Kryeministri, Avdullah Hoti dhe Ministri i Shëndetësisë nuk kanë qenë të informuar për seancë.

Ai tha se në këtë rast nuk është respektuar komunikimi me Qeverinë.

“Nuk është respektuar mirëbesimi për komunikim me Qeverinë dhe komunikim për çfarë i keni ftuar sot. Ata kanë ardhur për shkak të vullnetit të mirë”, ka thënë Gashi.

DUHET TË LEXONI

spot_img