Asnjë kufizim, Shqipëria hap dyert për turistët

spot_img

Shqipëria ka hequr kufizimet për të gjithë shtetasit shqiptarë dhe të huaj që duan ta vizitojnë.

Nuk ka asnjë kufizim në hyrje, nuk kërkohet as Testi Covid-19 dhe asnjë dokument tjetër i veçantë” njoftoi sot Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme.

Nuk ka asnjë kufizim në hyrje , qoftë test Covid-19 apo dokument i veçantë. /ATVLIVE/

DUHET TË LEXONI

spot_img