Aktivistja për të drejtat e njeriut, Hyein Nam flet për ATV-në: Duhet të mësojmë nga Kosova për përgatitjen e drejtësisë tranzicionale

Aktivistja për të drejtat e njeriut, Hyein Nam, ka disa vite që po punon po në avokimin dhe dokumentimin e shkeljes së të drejtave të njeriut në Korenë e Veriut, përmes organizatës “NK Watch”. “NK Watch”, u themelua në vitin 2003 nga të mbijetuarit e Kampeve të Burgjeve Politike në Kore të Veriut, dhe tani … Continue reading Aktivistja për të drejtat e njeriut, Hyein Nam flet për ATV-në: Duhet të mësojmë nga Kosova për përgatitjen e drejtësisë tranzicionale