28 aksidente trafiku me të lënduar në 24 orët e fundit

spot_img

Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh ka njoftuar se kanë ndodhur 56 aksidente trafiku.

Nga këto aksidente 28 kanë qenë me të lënduar dhe 28 të tjerë me dëme materiale.

Policia po ashtu ka njoftuar se gjatë kësaj kohe janë shqiptuar 535 tiketa ndaj atyre që nuk kanë respektuar rregullat e trafikut. /ATVLIVE

DUHET TË LEXONI

spot_img