26.7 C
Pristina
Saturday

​Bulliqi merr vendim për ndalimin e ndriçimit publik jashtë zonës urbane të Podujevës

Në një postim në Facebook, Bulliqi thotë se një vendim të tillë e ka marrë për shkak të krizës energjetike dhe shpalljes së gjendjes emergjente të energjisë elektrike nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Kryetari i Podujevës Shpejtim Bulliqi ka marrë vendim që për një kohë të pacaktuar, deri në përmirësimin e gjendjes, të ndalet ndriçimi publik jashtë zonës urbane të komunës, me qëllim të kursimit të energjisë elektrike për ekonomitë familjare.

Në një postim në Facebook, Bulliqi thotë se një vendim të tillë e ka marrë për shkak të krizës energjetike dhe shpalljes së gjendjes emergjente të energjisë elektrike nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Duke uruar e shpresuar të përmirësohet shpejt situata e energjisë elektrike në vendin tonë, ju lus për mirëkuptim”, shkruan ai.

REKLAMËspot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img