Anita Muçaj Haradinaj: Titullin më me nderë që e mbajë është “Nusja e Komandantit”

spot_img

Se si është të jesh grua e një Komandanti, dhe një politikani flet Anita Muçaj Haradinaj në emisonin Alarm në ATV .

Se sa i ka treguar Ramush Haradinaj Anitës për histori të ndryshme në kohën e luftës, Muçaj tha se “Më ka treguar shumë histori të luftës, edhe pse familja e Ramushit është prekur shumë nga lufta, por prapë më ka treguar momente të mira që ka pasur në atë kohë.

Se a e ka menduar ndonjëherë që do të jetë nusja e Komandantit, ajo tha se nuk e kam menduar ndonjëherë e as që do të përfshihem në luftë

Në atë kohë kam qenë në shkollë në Shqipëri, 16 vjeçe kur kanë filluar trazirat e luftës, dhe nuk është se e kam menduar ndonjëherë që të jem nusja e komandantit dhe që do të përfshihem në luftë, por titullin më me nderë që e mbaj është “Nusja e Komandantit

Se si është të jesh gruaja e një politikani Anita Muçaj Haradinaj ” Ka qenë e vështir, duke  pas parasysh të gjitha proceset  që ka kaluar Ramushi dhe detyrimisht edhe unë në krahë te Ramushit

Për më shumë ndiqeni emisonin e plotë:

DUHET TË LEXONI

spot_img