18.1 C
Pristina
Saturday

Jona me Yje

me Jona Zenelin

Çdo të diel, prej orës 11:00 Bota e magjishme e fëmijëve do të vijë tek ju përmes emisionit “Jona me yje”. Qëllimi kryesor i këtij emisioni është edukimi dhe argëtimi i fëmijëve, ndërsa promovimi i tyre nëpër fusha të ndryshme do të bëhet në një mënyrë shumë të veçantë. Për më tepër, përmes këtij emisioni, ATV-ja do të jetë një derë e hapur për të gjithë yjet nga bota e më të rinjve.

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE