1.5 C
Republic of Kosovo
Saturday, February 4, 2023

​Gordon Ramsay nuk do t’ua lërë pasurinë fëmijëve të tij

Ramsay nuk planifikon t'ua lërë pasurisë fëmijëve të tij dhe beson se ata duhet të menaxhojnë veten në jetë.

Shefi i njohur i kuzhinës Gordon Ramsay ka vendosur të mos ua lërë pasurinë fëmijëve të tij dhe siç shprehet ai ka një sërë rregullash që duhet të ndjekin kur janë të mitur.

Ky kuzhinier britanik nuk është i rreptë vetëm kur bëhet fjalë për emisionet e gatimit që ai drejton. Ai gjithashtu ka rregulla që duhet të ndjekin fëmijët e tij. Gjegjësisht, Ramsay nuk planifikon t’ua lërë pasurisë fëmijëve të tij dhe beson se ata duhet të menaxhojnë veten në jetë.

“Atyre padyshim që nuk u shkon mirë, dhe jo në mënyrë dashakeqe, por jo për t’i prishur. E vetmja gjë që kam rënë dakord me Tana është që ata të marrin 25 për qind të aksioneve të banesës, por jo të gjithë”, tha kuzhinieri në vitin 2017.

Në media ai ka shpjeguar rregullat strikte që duhet të ndjekin fëmijët e tij, ndaj në listë përfshihen disa rregulla të papritura, si përdorimi i klasës ekonomike, ndërkohë që ai dhe gruaja e tij udhëtojnë në klasin e parë.

Përveçse nuk u japin atyre një pagesë të madhe, fëmijët duhet të kursejnë për rroba dhe të paguajnë vetë faturat e telefonit dhe biletat e autobusit. Gjithashtu, për të marrë fare para xhepi, duhet t’i fitojnë duke ndihmuar në punët e shtëpisë.

Ramsay, i cili njihet për deklaratat e tij vulgare, ua ndalon fëmijëve të shajnë dhe ua kufizon qasjen në teknologji. Një rregull që nuk befasoi shumë është se ai mbron vegjetarianizmin për fëmijët e tij. Madje një herë ai u tha mediave se do t’i vendoste në një gardh dhe do t’i godiste me rrymë nëse do të bëheshin vegjetarianë.

Ky burrë pesëdhjetë e gjashtë vjeçar dhe gruaja e tij Tana kanë pesë fëmijë së bashku: vajzën Megan, binjakët Jack dhe Holly, vajzën Matilda dhe djalin Oskar. Gordon kohët e fundit rastësisht la të kuptohet për mediat se ai dhe gruaja e tij po planifikojnë një fëmijë tjetër.

publikuar së fundi
LAJME TË TJERA