Context

me Leart Hoxhen

CONTEXT është emision që trajton politikën dhe aktualitetin në vend, me autor Leart Hoxhën. Nëpërmjet debateve dhe intervistave, ky emision ka për qëllim t'i trajtojë temat më të rëndësishme shoqërore, bazuar në fakte, argumente dhe analiza, duke i vendosur ato në CONTEXT për shikuesit e ATV-së.

Video thumbnail
Context - AAK-ja dhe PRISHTINA - 17.06.2021 - ATV
01:14:07
Video thumbnail
Taulant Hodaj flet për shkarkimin e Valdete Dakës - ATV
03:26
Video thumbnail
Shala: Shkarkimi i Valdete Dakës është shkelje e kushtetutës nga presidentja - ATV
03:05
Video thumbnail
Smajlaj: Shkarkimi i Valdete Dakës ndikon në zgjedhjet lokale - ATV
03:05
Video thumbnail
Hoxha: Nuk duhet të merren veprime arbitrare - ATV
04:16
Video thumbnail
Shala: Kryesuesi i KQZ-së nuk ka më shumë kompetencë - ATV
02:16
Video thumbnail
Hodaj: Shoqëria civile po kërkon një proces transparent - ATV
02:20
Video thumbnail
Smajlaj: AKP-ja e ka shitur ekonominë e Kosovës - ATV
02:35
Video thumbnail
Hoxha: Shpesh herë vjedhja në Kosovë u bë legale - ATV
02:25
Video thumbnail
Context - "Fshesat" dhe shkarkimet - 16.06.2021
01:20:34
Video thumbnail
Kryeziu: Me rëndësi është që Kosova ta kuptojë vetën si palë të barabartë në këtë proces - ATV
02:40
Video thumbnail
Arifaj: Nuk mundet të ketë proces të ri, është vazhdim i procesit - ATV
02:50
Video thumbnail
Spahiu: Procesi të vazhdojë, por jo me retorika të tilla - ATV
03:26
Video thumbnail
Shabani: Kurti deshti të promovojë këto 4 pikat e tij - ATV
03:10
Video thumbnail
Smajlaj: Kurti e ka dominu dialogun e sotëm, ndoshta për ta justifikuar pozicionin e vet - ATV
02:05
Video thumbnail
Arifi e sqaron çka është Këshilli Nacional i shqiptarëve në Serbi: Gjithçka për të vendos Serbia
08:31
Video thumbnail
CONTEXT – Kurti vs. Vucic – Rundi - I - – 15.06.2021 - ATV
01:19:31
Video thumbnail
Context - Mesazhet e Kurtit dhe Ramës - 10.06.2021 - ATV
01:29:15
Video thumbnail
Context - Shkarkimi i Presidentit - 09.06.2021 ATV
01:30:56
Video thumbnail
Context - Vazhdimësia e dialogut – Intervistë me Skënder Hysenin - 08.06.2021 ATV
01:07:19
Video thumbnail
CONTEXT – Zhvillimi ekonomik, apo skema sociale? - 03.06.2021 ATV
01:30:19
Video thumbnail
Murtezaj: Qeveria Kurti nuk ka transparencë - ATV
04:35
Video thumbnail
Behrami: Besnik Bislimi është arrogant - ATV
03:51
Video thumbnail
Muja: Qeveria Kurti nuk u ik përgjegjësive për dialogun - ATV
05:31
Video thumbnail
Krasniqi: Kurti po i mohon të gjitha të arriturat e dialgout - ATV
03:01

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE