20.6 C
Pristina
Thursday

Biden: Askush nuk e kërcënoi, Rusia vetë e dëshiroi luftën në Ukrainë

Presidenti i SHBA-së Joe Biden akuzoi sot Rusinë se ka shkelur paturpësisht parimet thelbësore të statutit të Organizatës Botërore me një luftë brutale dhe të panevojshme në Ukrainë.

Presidenti i SHBA-së Joe Biden akuzoi sot Rusinë se ka shkelur paturpësisht parimet thelbësore të statutit të Organizatës Botërore me një luftë brutale dhe të panevojshme në Ukrainë.

Në fjalimin e tij në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së, ai shtoi se askush nuk e kërcënoi Rusinë dhe se vetëm Rusia dëshironte luftë dhe se ishte një luftë me një njeri.

Biden theksoi gjithashtu se qëllimi i luftës është të mbysë plotësisht të drejtën e Ukrainës për të ekzistuar si shtet dhe si popull.

spot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
NGJARJE TË TJERA
spot_img