4.8 C
Pristina
Friday

ShSKUK: Më shumë pacientë me post-COVID, se me COVID-19

Nga raportimet e datës 25 nëntor 2021 thuhet se në ShSKUK janë të shtrirë 48 pacientë, 15 janë me COVID-19 pozitivë dhe 33 janë post-COVID.

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njoftoi se në klinikat COVID-19, në QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar gjithsej 48 pacientë.

Nga raportimet e datës 25 nëntor 2021 thuhet se në ShSKUK janë të shtrirë 48 pacientë, 15 janë me COVID-19 pozitivë dhe 33 janë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-COVID, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

“Klinika Infektive, 6 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 8 pacientë post-covid-19

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë”, thuhet tutje në njoftim./ATVLIVE/

REKLAMËspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img