7.1 C
Pristina
Sunday

Myftiu Tërnava pret përfaqësuesit e Qeverisë: Ministri Latifi i kërkon myftiut që besimtarët mysliman të ruhen dhe vaksinohen për covid

Myftiu Naim Tërnava për festën e Kurban Bajramit priti edhe zëvendëskryeministren Emilia Rexhepi dhe Ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi.

Myftiu Naim Tërnava për festën e Kurban Bajramit priti edhe zëvendëskryeministren Emilia Rexhepi dhe Ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi.

Zëvendëskryeminstrja, Emilia Rexhepi ka ardhur në emër të qeverisë për arsye se kryeministri Kurti gjendet jashtë vendit.

Ministri Latifi i bënë thirrje myftiut Tërnava që të gjithë besimtaeët të ruhen në mënyrë që të mos shkojmë drejt mbylljes.

Bëjmë thirrje për gjirhë besimtarët që të ruhen që të mos ekspozohen. Tashmë e këmi edhe vaksinën e katërt. Më e keqja ka me qenë nëse na duhet prapë me u mbyll”, tha ai.

spot_imgspot_img

LAJME TË TJERA

PUBLIKUAR SË FUNDMI
NGJARJE TË TJERA