17.1 C
Pristina
Wednesday

Lekaj: Tërheqja e Trust-it është nevojë, nuk është llukës

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), ka thënë se qytetarët e Kosovës sytë i kanë drejtuar kah Kuvendi që po e presin votimin e Trustit Pensional.

Lekaj ka shtuar se kjo është kërkesë e mijëra qytetarëve, nuk është llukës por është nevojë, ai edhe në mënyrë direkte kërkoi që të kalohet ky ligj.

“Këtu sot kërkohet vullneti i shumicës që ta rregullojmë këtë rrugë ligjore, ku secili qytetarë ka mundësit të tërheq TRUST-in apo kanë edhe të drejtë për të mos ta tërhequr atë që nuk e shohin si të arsyeshme dhe që nuk kanë nevojë, e nderuar qeveri Kurti sot nga ju si pozitë, e pushtet, por edhe nga ne si opozitë, i kanë të drejtuara sytë veteranët, doktorët, punëtorët e sektorit privat, policët, bujqit, personeli arsimor, gastronomet, zjarrfikësit, punonjësit civil të shtetit, bizneset e vogla dhe të mesme, dhe të gjithë të tjerët që preken nga e drejta e tërheqjeve të parave të tyre, TRUST-i është nevojë nuk është llukës, prandaj përkrahni pa dallime, dhe nga ky vend sot kërkesa dhe thirrja ime është, kthejani shpresën, gëzoni e rriteni mirëqenien e qindra mijërave qytetarëve e familjeve të tyre, thjeshtë dhe shqip, votone Trustin” ka thënë Lekaj.  

REKLAMËspot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img