26.7 C
Pristina
Saturday

KONKURS për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 (bachelor dhe master)

Kolegji AAB shpall konkurs për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2021/22, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelin Bachelor, ndërsa kandidatët që kanë mbaruar studimet e nivelit themelor, mund të regjistrohen në nivelin Master.

Listën e programeve mund ta gjeni këtu: 

 LISTA E PROGRAMEVE

KLIKO KËTU PËR TË APLIKUAR ONLINE

REKLAMËspot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
REKLAMËspot_img