20.7 C
Pristina
Tuesday
spot_img

Kolegji AAB shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2022/23

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelin Bachelor.

Kolegji AAB shpall konkurs për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23, në të gjitha kampuset:

  • Prishtinë
  • Ferizaj
  • Gjakovë

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelin Bachelor, ndërsa kandidatët që kanë mbaruar studimet e nivelit themelor, mund të regjistrohen në nivelin Master.

Listën e programeve mund ta gjeni këtu:

KONKURSI 2022/23

APLIKONI KËTU

spot_imgspot_img

ARTIKULL I SPONSORIZUAR

PUBLIKUAR SË FUNDMI
spot_img
NGJARJE TË TJERA
spot_img