4.8 C
Pristina
Friday

A23

me Flaka Vitakun

A23 është emisioni informativ i mbrëmjes, i udhëhequr nga Flaka Vitaku. Me koncept dinamik, i cili përfshin lajmet e ditës, bisedën në studio, rubrika të aktualitetit e të sportit, A23 është stacioni juaj përfundimtar pas një dite të gjatë. A23 transmetohet LIVE nga e hëna deri të premten dhe përveç temave nga vendi, të cilat trajtohen në studio dhe në terren, rregullisht do të trajtohen edhe ngjarjet kryesore nga rajoni dhe nga bota.

Video thumbnail
Krasniqi: Rugova i pa zëvendësueshëm në historinë e Kosovës
03:11
Video thumbnail
Krasniqi: Zbrazëtia që la Rugova vërhet te LDK-ja
03:31
Video thumbnail
Krasniqi: Rugova e dinte që ka përqarje, arriti të krijojë unitet
03:10
Video thumbnail
Krasniqi: Rugova e dinte historinë e Serbisë, kishte përvoja familjare
03:41
Video thumbnail
Beqiri: Investoni në Veri, sepse ka përfunduar "Epoka e Haraçit", tash është Qeveria Kurti
03:11
Video thumbnail
Krasniqi: Ibrahim Rugova ishte pacifist, ishte dhe i pa informuar, ja pse e minimizoi UÇK-në
03:16
Video thumbnail
Beqiri: Qeveria të ndaj mjete për shtëpitë e djegura në veri
05:40
Video thumbnail
Beqiri: Serbia ka ndërtuar luginën e diellit dhe statuja fyese për shqiptarët
03:46
Video thumbnail
Aliu: Faktori ekonomik po i skllavëron gratë
03:16
Video thumbnail
Aliu: Po e kërkojmë instuticionin paradhënie financiare për gratë
03:20
Video thumbnail
Aliu: 17 vjet dhunë, e pakapshme pse të zgjas kaq shumë
03:11
Video thumbnail
A23 - Rugova dhe Rugovizmi, çfarë la pas Presidenti Historik - 02.12.2021 ATV
46:19
Video thumbnail
Mehmeti: HIV-AIDS nuk mund të shërohet plotësisht
02:35
Video thumbnail
Mehmeti: Simptomat e para të HIV-AIDS, kuptohen pas një muaji
02:46
Video thumbnail
Mehmeti: 41 pacientë janë diagnostifikuar me HIV, më shumë meshkujt
03:41
Video thumbnail
Qerkini: Gjykata nuk ka arsye të mos u besoj shteteve që janë anëtare të NATO-s
03:11
Video thumbnail
Qerkini: Gjykata i ka të gjitha garancionet që i ka kërkuar, për të paraburgosurit në Hagë
03:20
Video thumbnail
Qerkini: Prokuroria nuk e tregon se Qalaj nuk është në krye të policisë së Kosovës
03:10
Video thumbnail
Rizvanolli: Me Shqipërinë dhe Maqedoninë kemi marëdhënie të ngushta, me Serbinë jo
02:40
Video thumbnail
Rizvanolli: Kemi kërkuar ndërrimin e emrit, nga UNMIK në Republika e Kosovës
03:40
Video thumbnail
Ekipit të ATV-së iu kërkua të raportonin larg poligonit ku ndodhi (vetë) vrasja
02:26
Video thumbnail
A23 - Raportimi për (vetë)vrasjen e 24 vjeçarit në poligon - 01.12.2021 ATV
47:40
Video thumbnail
A23 - Çfarë thotë aktakuza për korrupsion ndaj ish-ministrit e të tjerëve? - 30.11.2021 ATV
37:57
Video thumbnail
A23 - Bashkimi Kombëtar sipas Spartak Ngjelës - 29.11.2021 ATV
48:38
Video thumbnail
Blerim Isufaj - Kryeprokuror i Prokurorisë Speciale
01:50

ABONOHU NË KANALIN TONË ZYRTAR NË YOUTUBE